Obaveštenje o privatnosti

Poslednje ažurirano 27. aprila 2024.

Ovo obaveštenje o privatnosti za Auto Kup platformu („Kompanija“, „mi“, „nas“ ili „naš“), sa sedištem u Republici Srbiji, ima za cilj da jasno definiše način na koji prikupljamo, koristimo, čuvamo i delimo informacije korisnika naše platforme („Usluge“). Ovaj dokument služi kao pravno obaveštenje koje uređuje odnose između korisnika i naše kompanije, kao i pravila za obradu podataka o ličnosti u skladu sa relevantnim zakonima i propisima.

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA

U skladu sa našom politikom privatnosti, prikupljamo samo neophodne informacije koje su korisnici dobrovoljno dostavili prilikom registracije ili korišćenja naših usluga. To obuhvata email adrese korisnika, koje koristimo za autentifikaciju prilikom pristupa našoj platformi, kao i za slanje obaveštenja o relevantnim događajima ili novostima putem newslettera.

KORISNIČKO ISKUSTVO I PRIVATNOST

Svestni važnosti korisničkog iskustva i zaštite privatnosti naših korisnika, neprekidno radimo na unapređenju naše platforme kako bismo osigurali najviši nivo sigurnosti i zadovoljstva prilikom korišćenja naših usluga. Takođe, implementirali smo mehanizme za praćenje lokacije posetilaca putem IP adresa radi boljeg razumevanja potreba naše publike i kontinuiranog prilagođavanja naših usluga istima.

DELJENJE INFORMACIJA I BEZBEDNOST PODATAKA

Važno je istaći da ne delimo informacije o našim korisnicima sa trećim licima, osim u slučajevima predviđenim zakonom ili kada je to neophodno radi pružanja usluga ili zaštite pravnih interesa kompanije. Svi podaci koje prikupimo strogo se štite i čuvaju putem redovnih backup procedura kako bismo osigurali sigurnost i integritet podataka naše korisničke baze.

POŠTOVANJE PRAVA KORISNIKA I PRIMENA ZAKONA

Poštujemo prava naših korisnika u skladu sa relevantnim zakonima Republike Srbije koji regulišu zaštitu podataka o ličnosti. Kao odgovorna kompanija, obavezujemo se da ćemo uvek postupati u skladu sa zakonskim propisima i poštovati prava naših korisnika u vezi sa obradom njihovih ličnih podataka.

KONTAKTIRANJE NAS

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili komentara u vezi sa našom politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem email adrese [email protected]. Vaša povratna informacija je od izuzetnog značaja za nas kako bismo neprekidno unapređivali naše usluge i osigurali najbolje moguće iskustvo za naše korisnike.

Ovim putem se nadamo da smo jasno i sveobuhvatno obavestili naše korisnike o našoj politici privatnosti i obavezama koje proizilaze iz iste. Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili zahteva za informacijama, stojimo vam na raspolaganju.