Pravila i Uslovi korišćenja

Ova stranica sadrži detaljne informacije o pravilima i uslovima korišćenja platforme Autokup.com („Platforma“). Molimo vas da pažljivo pročitate ova pravila i uslove pre nego što pristupite ili koristite našu Platformu. Korišćenjem naše Platforme, saglasni ste da se pridržavate ovih pravila i uslova.

Sklad sa zakonom Republike Srbije: Sva pravila i uslovi korišćenja su u potpunosti usklađeni sa zakonima Republike Srbije, kako bi se osiguralo poštovanje svih pravnih regulativa. Naša Platforma posluje u skladu sa relevantnim zakonima i propisima koji se odnose na internet usluge i zaštitu podataka.

Prihvatanje korisničkih podataka: Korisnicima je potrebno obezbediti validnu email adresu prilikom registracije na našoj Platformi. Sve ostale informacije koje korisnici odluče da podele sa nama su dobrovoljne i koriste se isključivo u skladu sa našom Politikom privatnosti. Važno je napomenuti da se prikupljanje, čuvanje i obrada podataka vrši u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije.

Korišćenje podataka: Podaci korisnika se obrađuju u skladu sa našom Politikom privatnosti, koja detaljno opisuje kako se prikupljaju, čuvaju, koriste i dele podaci korisnika. Korisnicima je obezbeđena transparentnost i kontrola nad njihovim ličnim podacima, uz mogućnost pristupa, ažuriranja i brisanja podataka.

Validna email adresa: Kako biste pristupili našim uslugama, neophodno je da obezbedite validnu email adresu. Ova mera je deo naših napora da osiguramo sigurnost i autentičnost korisničkih naloga, kao i efikasnu komunikaciju sa korisnicima.

Pravila za sadržaj: Korisnicima je zabranjeno postavljanje uvredljivog, nepristojnog, ilegalnog ili pornografskog sadržaja na našu Platformu. Zadržavamo pravo da uklonimo svaki sadržaj koji krši ova pravila, kao i da preduzmemo odgovarajuće korake u skladu sa zakonom u slučaju kršenja pravila.

Pravo na korišćenje sadržaja: Kao vlasnici Platforme, zadržavamo pravo da koristimo sav sadržaj objavljen na Platformi u promotivne svrhe. Međutim, podaci korisnika neće biti deljeni sa trećim licima osim u specifičnim slučajevima ili uz izričitu saglasnost korisnika. Svi korisnici zadržavaju autorska prava na svoj sadržaj koji su objavili na Platformi.

Postavljanje linkova: Korisnicima je dozvoljeno postavljanje određenih linkova na svoje društvene mreže i veb sajtove, ali su zabranjeni linkovi ka ilegalnim ili nepristojnim sadržajima. Ovaj princip se primenjuje radi očuvanja integriteta i bezbednosti Platforme, kao i zaštite korisničkog iskustva.

Prava korisnika: Korisnici imaju određena prava prilikom korišćenja naše Platforme, uključujući pravo na pristup informacijama, pravo na ažuriranje podataka i pravo na brisanje naloga. Sve ove aktivnosti se obavljaju putem korisničkog naloga, pružajući korisnicima kontrolu nad svojim podacima i aktivnostima na Platformi.

Rešavanje sporova: Svi sporovi između korisnika i Platforme će se nastojati rešiti putem kompromisa i sporazuma. Ukoliko to nije moguće, sporovi će biti rešavani pred nadležnim sudom. Ova odredba ima za cilj promociju mirnog i efikasnog rešavanja sporova, uz poštovanje prava svih učesnika.

Pravo na izmene: Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo pravila i uslove korišćenja. Sve promene će biti javno objavljene na ovoj stranici i stupiće na snagu odmah po objavljivanju. Ovo pravo nam omogućava da prilagodimo pravila i uslove u skladu sa promenama u zakonodavstvu, tehnologiji ili potrebama korisnika.

Hvala što koristite našu Platformu. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte putem email adrese [email protected].